Onsdag 23 dec

Det var tufft att åka tillbaka till Santa Barbara! Eller allt gick bra, det var bara mentallt tufft. Det var så skönt att bli omhändertagen i några dagar. Och nu skulle man tillbaka till ett mörkt sunkigt hus. Då insåg jag också att det var dagen innan julafton och att jag var tusentals mil från min familj.

Linnea, Erica och Catherine kom tillbaka till huset samma dag från Hawaii. De kände samma sak som jag. Stämningen var inte på topp alltså. Men efter ett smärre sammanbrott så kändes det ändå bättre att vakna upp på julafton.


Dolores och Erics hund (som jag precis glömde bort namnet på!) lekte lite på morgonen.


Väntan på Phoenix flygplats. Buhu, ville inte åka tillbaka.


Phoenix from above


Phoenix


På väg. Eller på himmel kanske?














Santa Barbara





Söndag 20 dec

Tog några foton inne i huset på morgonen medans Don och Dolores var i kyrkan.

På eftermiddagen åkte vi till en kyrka (inte deras egen kyrka, fast många från deras egen församling var där). Där vi lyssnade på en herrkör som hade julkonsert. De var väldigt bra.


Köket


Vardagsrummet


Någonstans inne i Phoenix


Lördag 19 dec

Slappardag. Gick på promenad runt i området med Dolores. Hon visade mig några av modellhusen som inte var sålda än. Hade någon erbjudit mig ett sånt hus hade man ju inte tackat nej! Husen står öppna för allmänheten ch det är bara att kliva in, vilket vi gjorde!

På kvällen åkte vi och tittade på bio. Vi såg The Blind Side. Inte världens bästa film kanske men det var kul att gå på bio.


Gatan


Husen


Don och Dolores hus


Området


Modellhuset


Ett av sovrummen


Sovrummet


Ett av badrummen


Vardagsrummet och en bit av köket


Fredag 18 dec

Vi åkte till Old Scottsdale, där staden började kan man nog säga. Det var fint, men rätt turistanpassat. En delen var mest prydnadsbutiker med massa olika saker i indiantema, och andra delen var mest konstgallerier.

Vi gick runt där och titta och senare gick vi på restaurang. Det var jag, Don, Dolores, Erik och två av hans bekanta från Alaska. På kvällen åkte vi till The Botanical Garden. Där hade de sat ut tända ljus utmed alla gångar, och på olika platser runt om i parken spelade olika typer av band och artister. Det var alltifrån countrymusik till indianflöjt till jazz. Det var mycket folk och mysig stämning.


Old Scottsdale


Dolores och Don


Konstigt att se julsaker när det var 25 grader ute!


Old Scottsdale


Sällskapet


Växt gjord i glas vid entréen till the Botanical Garden. 
Det blev inga fler bilder därifrån, för att de blev inge bra att fota i mörkret.
Men det var fint.


Torsdag 17 Dec

Don och Dolores tog med mig upp i en liten "by" norr om där de bodde som såg ut precis som ett vilda western ställe. Gånger 10. Helt klart gjort för turister, men det var ju även massa vanliga människor där också.

Efter det åkte vi till ett outlet förlite shopping, men vi hittade inte så mycket. Det märks att det är dåliga tider här, för många affärr har fått lägga igen. Och dessutom är väl Arizona en av staterna som ligger värst till. Tror Kalifonien har det värst.



Koboj Town


Öken, Arizona med andra ord.


Deer Valley där Don och Dolores bor.


RSS 2.0