Lördag 28 nov

Kom på att jag inte har sagt vilka kurser jag ska ha i vår. Så här får ni mitt kommande schema :)

Jour 121 - Channels Newspaper Lab 1 - Tis och Tors - 11:10am till 12:30pm

Phot 109 - Photo I - Tis - 5:00pm till 10:05pm

Phot 250 - Fine Art Photography - Online kurs

PE 164A - Beginning Self-Defense for Women - Mån - 5:30pm till 7:35pm

MAT 131 - Digital Imaging I - Mån och Ons - 1:00pm till 3:20pm

Jag tror att våren kan bli ganska nice :)


Uppdateringar!

Så, nu har jag uppdaterat bloggen rejält! För er som orkar och är intresserade så är det bara att skrolla ned och titta :) Glöm inte att kommentera!

Och om ni har hunnit glömma hur jag ser ut så får ni här lite proffsiga egobilder på mig! ;D





Fredag 27 nov

Thankgiving Sale! Idag var det shopping som gällde. Stephanie och jag traskade runt bland alla affärer liksom resten av Santa Barbara. Men kul var det och pengar spenderades! Fynden blev en väska, 7 par trosor (5 för $25 + get 2 free + 20% på hela sortimentet! För de som har ett A-list-kort vill säga, vilket jag har!), ett par supermysiga tofflor, en sjal och en plånbok :)


Dagens fynd!
(Plasten på väskan ska inte vara där... haha)


Torsdag 26 nov

Thanksgiving! Årets mest öde dag: Alla amerikanare flyr fältet hem till sina familjer. Alla affärer är stängda. Alla allmänna transportmedel står stilla. Kvar är ett gäng svenskar som inte riktigt förstår grejen.

Men vi hade vår egen lilla middag :) Vi lyckades halvt desperat hitta en öppen affär med mat, där vi inhandlade taco-material.  Så det blev en rätt lyckad kväll ändå!



MAT!


Tisdag 24 nov

Dagens stora mysterium:



Vem stal min papperskorg och sedan ställde tillbaka den några timmar senare?

Måndag 23 nov

Maria och jag tog en promenix ned till stranden efter skolan och såhär såg det ut därnere!








Hur kan man surfa i det här kalla vattnet!?


Lördag 21 nov

Päronen har åkt och då är det dags att rocka loss! Nej, det var faktiskt en väldigt jobbig morgon. Men huset hade ändå planerat fest på kvällen som ja, det gick lite som det ville men det blev väldigt lyckat ändå :) Det hände många knasiga saker, men inget blev stulet eller förstört, inget bråk och inga jobbiga oinbjudna gäster. Det såg ut som ett bomnedslag på söndagen, men det är smällar man får ta! Nu ser det iallafall lika "mysigt" ut som det gjorde innan :p


Några av mina housemates satte igång festen med dans på bordet!


Jag med min "I'm so hot"-pose och nya outfit!

Jag tror resterande bilder från kvällen får utelämnas för känsliga tittare.
(Haha, nej, det var inte så illa ;) Men det här räcker ändå med bilder, haha)


Fredag 20 nov

Jag och familjen gjorde mycket roligt medans de var här men jag orkar inte skriva om allt... Ni får fråga dem istället :p Här kommer i alla fall lite bilder från turen vi gjorde dagen innan de skulle hem igen.


Någonstans norr om Santa Barbara. (Jag har ingen koll på var vi var...)


Mams! <3


Måste ha varit rätt mjuk sten?


Vackert landskap


Bror och mor fotar loss


Familjen! <3


Vi åkte runt i lite små ställen oxå. Tyckte det här kaféet såg lite roligt ut!


Söndag 15 nov

Innan familjen skulle åka vidare en tur ned till L.A. så åkte vi upp i bergen för lite vandring. Som råkade bli rätt mycket vandring. Men trevligt var det! Vi började dock med att titta in The Mission (?) som är någon slags kyrka...(?)



Kyrkan





Mams och paps navigerar


Knasbror (:


Bror och mor vilse i skogen?


Utsikt


Utmed stigen


Toppen! Eller nästan...


Vi var nog bara halvägs upp till toppen men det var fin utsikt ändå :)


Familjen! <3


Fredag 13 nov

Mams, paps och bror kom och hälsade på under veckan :) De började i San Francisco och kom ner till mig på tisdagskvällen. På onsdagen kollade vi in stan, och på torsdagen efter min morgonlektion så åkte vi och shoppade i Camarillo. På fredagen gav vi oss ut på sjön för att valskåda, men det gick ju sådär... Havet var galet och alla valar och annat gömde sig. Vi hade alla tagit tabletter mot sjösjuka men de bet inte riktigt på pappa och Per... Och allt vi fick se var tre delfiner under en fyratimmars tur. Vi fick gratis returbiljetter, så Ilse, om du vågar så ska vi valskåda på riktigt i vinter ;P



Santa Barbara och piren.


Delfin!


Delfin igen!


Öarna utanför Santa Barbara


En av oljepråmarna


Söndag 1 Nov

Jag överlevde Halloween! Det blev inte en speciellt rolig kväll men det gör inte så mycket. Först fick vi vänta i evigheter på en partybuss in till IV, och när vi väl kom dit så var det precis som jag beskrev i förra inlägget. I och för sig var det ganska kul att de alla dessa skumma människor i knasiga kostymer, men det var nog allt.

Det var poliser i varje hörn, och även om jag inte hade någon anledning att bli fasttagen så var man rädd att någon annan skulle ställa till det för en. En kille åkte fast och fick böta $800 för att han hade en ölburk. Det blev en dyr öl! Stephanie och jag fick skjuts hem efter ett tag av en kompis polare, vilket var skönt. Sen gick jag och la mig.

Det var min Halloween! Tyvärr glömde jag min kamera, så det blir inga bilder. Jag var utklädd till en sailor i alla fall, haha. Jag kanske kan ta ett kort senare.

RSS 2.0